Pavari deosebite prin montaj piatra

Despre montaj piatra, in teorie pare deosebit de usor de realizat, dar in practica lucrurile sunt mai complicate. Tocmai de aceea este bine sa lasati aceasta misiune pe mana specialistilor. Astfel va veti asigura de rezultate exceptionale pentru un finisaj de calitate inalta.
Piatra, ca material, este utilizata inca din cele mai vechi timpuri. Operatiunea de montaj piatra poate fi considerata o adevarata arta.Astfel modul in care se monteaza piatra pune in valoare exteriorul printr-un finisaj de exceptie.

Printre etapele prin care se realizeaza acest montaj piatra putem enumera: verificarea pieselor ce urmeaza a fi montate, verificarea stratului suport, folosirea unui adeziv flexibil alb pentru materialele deschise la culoare si gri pentru cele colorate si chituirea rosturilor.

In functie de pozitionarea aleii, trebuie sa aveti inca de la inceput proiectata o usoara panta de scurgere a apei. Pe durata tuturor etapelor cand se excuta operatiunea de montaj piatra trebuie sa respectati proiectul, pentru ca la final aleea sa nu tina apa.

TOP
×