Consultanta

In cazul in care doriti sa achizitionati pachetul complet , puteti solicita reprezentantilor nostri , telefonic sau prin e-mail , intocmirea unui deviz de executie de lucrari.

acesta va contine dupa cum doriti , o parte sau toate materialele si manoperele necesare si va fi intocmit cu o marja de eroare de +_ 5% in functie de detaliile care va vor fi solicitate . in acest mod va veti putea face o parere corecta despre ceea ce inseamna o lucrare de pavaj.

Daca sunteti intresati de servicii de calitate, de lucrari pe masura pretului platit si, in plus, mai sunteti si dispusi sa acceptati perspective noi, viziuni indraznete, de la un colectiv dinamic, responsabil si specializat,atunci serviciile oferite de echipa PAVEROM CONSTRUCT merita sa va capteze atentia si, drept urmare, sa le luati in considerare ca optiuni viabile pentru casa si gradina dvs.

Tocmai de aceea, datorita experientei dobandite in domeniul pavajelor si a amenajarilor exterioare, specialistii nostri vor gasi mereu solutii fiabile, care sa va satisfaca nu doar simtul estetic, dar si cel practic, adica cel pentru care ati optat de la inceput pentru pavarea curtii dvs. Astfel, per total, lucrarea va fi una placuta ochiului, dar si prietenoasa cu mediul in care ea urmeaza sa fie efectuata, asa incat sa nu dauneze infrastructurii, dar nici sa nu iasa din tiparele urbanistice existente.

Datorita diverselor modele existe pe piata, precum si pentru ca au o rezistenta testataconsultanta si dovedita mai mare in timp decat un strat simplu, de beton, pavelele confera casei si curtii un aspect modern, ingrijit, dar si trainic si sustenabil de-a lungul vremii. In plus, pavarea curtii dvs. va va ajuta sa va formati o imagine de ansamblu asupra intregului perimetru, ocazie cu care veti putea, din mers, in timp util, sa alegeti celelalte elemente decorative care sa va incante privirea dvs. si trecatorilor.In ceea ce priveste sistemele de pavaje destinate gradinilor, de cele mai multe orice acestea sunt corelate cu spatiile in care se gasesc flori. Combinarea spatiilor de recreere si a cailor de acces cu straturile de flori duce la o armonie peisagistica si la un aspect unic al curtii

TOP
×