Consiliere

In cazul in care doriti sa achizitionati pachetul complet, puteti solicita reprezentantilor nostri telefonic sau prin e-mail intocmirea unui deviz de executie de lucrari.

Acesta va contine dupa cum doriti, o parte sau toate materialele si manoperele necesare si va fi intocmit cu o marja de eroare de +- 5% in functie de detaliile care va vor fi solicitate . In acest mod va veti putea face o parere corecta despre ceea ce inseamna o lucrare de pavaj.

Daca va hotarati sa lucrati cu echipa noastra, veti avea parte de toate acele explicatii suplimentare care va vor convinge de ca sa alegeti firma noastra in detrimentrul altor firme de constructii si amenajari exterioare. Cu aceasta ocazie, vi se vor explica mai multe date importante pe care ar trebui sa le cunoasteti inainte de a va pava curtea, cum ar fi: amploarea procesului de pavare, modul de lucru cu materialele inerte (asfalt, caramida, beton, noroi, piatra, nisip), importanta esantionului topografic asupra solului afectat, dar si despre sarcini statice si dinamice din cadrul procesului de baza pentru designul structural al casei dvs. si acoperirea acesteia.

Pentru ca specialistii de la PAVEROM CONSTRUCT sa se asigura ca toata operatiunea decurge perfect, pentru multumirea deplina a clientului, chiar si dupa finalizarea lucrarilor, dupa montarea pavajelor, ofera consultanta. Personalul nostru indica un set de instuctiuni de utilizare si intretinere pentru ca pavelele sa aiba o durata cat mai mare de viata.
Tocmai de aceea, datorita experientei dobandite in domeniul pavajelor si a amenajarilor exterioare, specialistii nostri vor gasi mereu solutii fiabile, care sa va satisfaca nu doar simtul estetic, dar si cel practic, adica cel pentru care ati optat de la inceput pentru pavarea curtii dvs. Astfel, per total, lucrarea va fi una placuta la vedere, dar si prietenoasa cu mediul in care ea urmeaza sa fie efectuata, asa incat sa nu dauneze infrastructurii, dar nici sa nu iasa din tiparele urbanistice existente.

TOP
×