UA-27163482-5

Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

Detalii despre Prelucrarea datelor cu caracter personal – Datele solicitate

Conform cerintelor Regulamentului General pentru Protectia Datelor (GDPR – General Data Protection Regulation (EU) 2016/679 pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, Paverom Construct SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

Site-ul www.paverom-construct.ro este operat de societatea Paverom Construct SRL, cu sediul str. Magureni nr. 1125
Magureni – Prahova înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J29/305/2002 , cod unic de înregistrare RO14512477.

Pentru orice alte informatii, va rugam sa ne contactati la office@paverom-construct.ro

Ce sunt datele cu caracter personal:

Prin “date”personale, se inteleg datele unice individuale, adica orice informatie despre o persoana fizica, referitoare la nume, adresa, adresa de e-mail, IP sau numar de telefon.

De ce avem nevoie de date

Avem nevoie de datele Dumneavoastra cu caracter personal pentru a va putea furniza serviciile si produsele, cu urmatoarele scopuri:

Pentru prelucrarea comenzii si furnizarea produselor si serviciilor dorite;
Pentru evaluarea produselor si serviciilor pe care vi le furnizam;
Pentru a va oferi acces la site, in calitate de utilizator inregistrat;
Pentru administrarea site-ului;
Pentru analiza si imbunatatirea site-ului, a ofertei comerciale si a publicitatii pe care o desfasuram;
Pentru a va transmite mesaje non-comerciale sau de tip administrative;
Pentru a va transmite oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Paverom Construct SRL.
In general, colectam datele cu caracter personal de la Dumneavoastra, in momentul in care:

– creați un cont pe site, ne puneti la dispozitie adresa de E-mail, numele si prenumele Dumneavoastra, adresa si numarul de telefon;
– adaugati un comentariu la un produs expus;
– va abonati la newsletter;
– plasati o comanda – ne furnizati informatii precum produsul dorit, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plata, numar de telefon;

Datele cu caracter personal solicitate in momentul transmiterii comenzii sunt folosite NUMAI pentru:

– emiterea facturii conform legislatiei in vigoare, Codul Fiscal
– livrarea comenzii plasate, prin intermediul companiei partenere, care asigura serviciul de curierat.

Datele cu caracter personal pe care noi le transmitem catre firma de curierat sunt urmatoarele:

– numele si prenumele,
– adresa de livrare a produselor comandate,
– numarul de telefon.

Datele vor fi stocate de catre companiile de curierat pentru o perioada de x zile, dupa care acestea vor fi sterse. Vor fi insa pastrate acele date care sunt necesare pentru indeplinirea temeiului legal ce rezulta din Codul fiscal cu privire la facturare.

Date transmise involuntar, atunci cand interactionati cu website-ul nostru:
Atunci cand vizitati situl nostru, adresa IP este inregistrata. Noi NU folosim adresa Dumneavoastra de IP pentru a va identifica sau pentru a fi folosita in alte scopuri.

Nu colectam si nu prelucram date sensibile, de natura celor incluse de Regulamentul general privind protectia datelor in categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim sa colectam sau sa prelucram date ale minorilor care nu au implinit varsta de 16 ani.

Care sunt scopurile si temeiurile prelucrarii

Puteti opta sa refuzati sa ne oferiti datele Dumneavoastra cu caracter personal, insa pentru o buna colaborare avem nevoie de nume, prenume, telefon, E-mail si adresa de livrare.

Avem nevoie de nume, prenume, adresa si numar de telefon:

– Pentru facturare;

– Pentru a onora contractul pe care-l incheiem in momentul in care finalizati o comanda;

– Daca nu nu avem aceste detalii, nu putem expedia coletul;

– Telefon, pentru contactarea telefonica referitoare la statusul comenzii.

– Adresa E-mail, pentru confirmarea comenzii pe E-mail, informatii despre produs sau in scop de marketing.

De asemenea, anumite prelucrari subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislatia aplicabila, inclusiv legislatia fiscala si contabila. Prelucrarea are loc in temeiul art. 6 alin. 1 lit. a, b si/sau lit. c din Regulamentul general privind protectia datelor.

Detalii despre marketing

Daca doriti sa va dezabonati de la newsletter, dati click pe DEZABONARE, sau ne puteti contacta pe E-mailul office@paverom-construct.ro sau telefon si va vom dezabona.

Pentru protejarea intereselor noastre legitime

Pot exista situatii in care vom folosi sau transmite informatii pentru a ne proteja drepturile si activitatea comerciala. Acestea pot include:

– Masuri de protectie a site-ului www.paverom-construct.ro si a utilizatorilor sai fata de atacuri cibernetice;

– Masuri de prevenire si detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informatii catre autoritatile publice competente;

– Masuri de gestionare de riscuri.

De asemenea, in anumite cazuri ne intemeiem prelucrarea pe dispozitii legale, cum ar fi obligatia de a asigura paza bunurilor si valorilor prevazuta de lege. Prelucrarea are loc in temeiul art. 6 alin. 1 lit. c din Regulamentul general privind protectia datelor.

Cat timp pastram datele Dumneavoastra cu caracter personal

Vom stoca datele Dumneavoastra cu caracter personal cat timp aveti un cont in site-ul www.paverom-construct.ro. Puteti sa ne solicitati oricand stergerea anumitor informatii sau inchiderea contului, si noi vom da curs acestor solicitari, sub rezerva pastrarii anumitor informatii inclusiv ulterior inchiderii contului, in situatiile in care legislatia aplicabila sau interesele noastre legitime o impun.

Cui transmitem datele Dumneavoastra cu caracter personal

Dupa caz, putem transmite, pune la dispozitie sau oferi acces la anumite date cu caracter personal, urmatoarelor categorii de destinatari:

– furnizorilor de servicii de curierat;

– furnizorilor de servicii de plata/bancare;

– furnizorilor de servicii de reparare – produse (service);

– furnizorilor de servicii de marketing / telemarketing;

– furnizorilor de servicii de relatii clienti (call center);

– furnizorilor de servicii de contabilitate;

In cazul in care ne revine o obligatie legala, sau daca este necesar pentru a ne apara un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autoritati publice.

Ne asiguram ca accesul la datele Dumneavoastra de catre terti, persoane juridice, sa se realizeaze in conformitate cu prevederile legale privind securitatea si confidentialitatea datelor, in baza unor garantii adecvate, protocoale, intelegeri si/sau in baza unor contracte incheiate cu acestia.

Cum protejam securitatea datelor Dumneavostra cu caracter personal

Ne angajam sa asiguram securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, conform standardelor industriei. Pastram datele Dumneavoastra cu caracter personal pe servere securizate, folosind algoritmi de criptare de ultima generatie si asigurand redundanta stocarii.

Ce drepturi aveti

Regulamentul general privind protectia datelor prevede o serie de drepturi in legatura cu datele Dumneavoastra cu caracter personal. Puteti solicita accesul la datele Dumneavoastra, corectarea oricaror greseli din fisierele noastre si/sau va puteti opune la prelucrarea datelor Dumneavoastra cu caracter personal. De asemenea, va puteti exercita dreptul de a sesiza autoritatea de supraveghere competenta sau de a va adresa justitiei. Dupa caz, puteti beneficia si de dreptul de a solicita stergerea datelor Dumneavoastra cu caracter personal, dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor Dumneavoastra si dreptul la portabilitatea datelor.

Drepturile persoanelor vizate privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date:

– dreptul la informare și acces;

– dreptul de intervenție asupra datelor;

– dreptul la rectificare;

– dreptul la ștergerea datelor;

– dreptul la restricționarea prelucrarii;

– dreptul la portabilitatea datelor;

– dreptul de a depune o plângere în fața autorității de supraveghere (www.dataprotection.ro).

Puteți să vizualizați, să editați sau să ștergeți datele Dumneavoastra cu caracter personal din contul creat, sau prin solicitare trimisa pe E-mail la office@paverom-construct.ro

Aveti dreptul sa depuneti o sesizare la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor Dumneavoastra cu caracter personal.
In Romania, datele de contact ale autoritatii de supraveghere pentru protectia datelor sunt urmatoarele:

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania

Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;

E-mail:anspdcp@dataprotection.ro

Fara a va afecta dreptul Dumneavoastra de a contacta in orice moment autoritatea de supraveghere, va rugam sa ne contactati in prealabil in scopul solutionarii oricarei situatii pe cale amiabila.

Promotie Noembrie

Achizionati in perioada 01-30.11.2018!

Discount 15% pentru pachetul complet de pavaj si montaj.Reducerea se aplica lucrarilor contactate pana la 30.11 si programate ca executie pentru luna noiembrie.

Newsletter

ADDRESS

strada str. Magureni nr. 1125
Magureni - Prahova
Phone/fax: Tel./Fax:0244 384 858
Mobil: 0722 11 00 55; 0722 11 00 44
CUI 14512477: J29/305/2002
Website: http://paverom-construct.ro
Email: office@paverom-construct.ro

Latest from the Blog