Un echilibru intre traditie si design elegant, caramida aparenta este rezistenta la schimbarile bruste de temperatura, pastrandu-si in acelasi timp forma si culoarea.Caramida aparenta (decorativa), este folosita la placarea fatadelor sau a zidurilor de imprejmuire, cat si pe pereti interiori, la semineuri, arcade etc. Aspectul oricarei cladiri poate fi ornat cu caramida decorativa (aparenta), obtinandu-se astfel un decor original, ce da o nota aparte si un farmec deosebit fatadei.

Aspectul este cu siguranta unul ireprosabil, asa cum am si mentionat mai sus, atunci cand vine vorba despre placari piatra decorativa. Montajul este unul deosebit de usor de realizat iar materialul, in sinea lui, ofera o rezistenta si o durabilitate impresionante. Placarea ofera senzatia ca zidaria este facuta in intregime din piatra.

Duritatea si frumusetea sunt caracteristicile cele mai importante pe care arhitectii le mentioneaza cand recomanda placari murale piatra aparenta.

NOU

Piatra reconstituita scapitata

  • Culori natur sau conform paletar
  • Se preteaza la exterior dar si la interior

Placare piatra reconstituita cioplita culori natur

pret 30 mp

Placarile murale pot fi folosite atat in amenajarile interioare, cat si in amenajarile exterioare, iar placarea se realizeaza destul de usor, rapid, corect, dar si intr-un mod curat.

Placare piatra reconstituita
taiata

pret 34 mp

Coloritul divers si formele creative fac o combinatie inedita cand vine vorba de placari murale piatra aparenta.Piatra este un produs natural, pe care vantul, ploaia si umezeala nu prea o afecteaza

Placare piatra reconstituita cioplita culori calcar

pret 32 mp

Placarile murale duc la un stil cald, personal, plin de personalitate, iar caramida aparenta si placarile cu piatra contribuie armonios la un ambient deosebit.

Caramida decorativa este folosita ca material de placare pentru diferite tipuri de cladiri atat la interior cit si la exterior. Folosind caramizile decorative ca elemente de decor, puteti crea fatade si placari de pereti in stiluri arhitecturale diferite. Placarea cu caramida aparenta se poate face usor, se poate placa orice suprafata, nu ingreuneaza peretele si nu se deterioreaza in timp.

Caramida gotica

pret 39 mp

Caramida gotica se potriveste atat in case la interior si exterior, cat si in birouri, pub-uri si restaurante.O solutie pentru a pune si mai mult in valoare eleganta si frumusetea locului placat

Caramida Romana

pret 37 mp

Caramida romana este frumoasa, foarte rezistenta si durabila, moderna, are un pret accesibil si face ca orice incapere sa capete un farmec aparte prin placare cu acest element.

TOP
×