UA-27163482-5

pavaje industriale

pavaje industriale pentru trafic mediu si trafic greu

Dalele de pavaje industriale sunt o opțiune excelentă pentru pavarea de drumuri, sosele, trotuare și diferite platforme unde traficul este intens, atat auto cit si pietonal. Datorita grosimilor mari si formei autoblocante, pavajele industriale rezista cu succes la traficul greu si intens precum si intemperiilor atmosferice.
Tipurile de pavaje industriale (pentru trafic greu) de diferite culori, marimi si texturi au proprietati specifice ce le fac durabile si rezistente.

Caracteristicile precum rezistenta deosebita la diferente mari de temperatura si uzura, aspectul estetic deosebit, preturi accesibile, sunt doar cateva elemente care stabilesc calitatea acestui pavaj trafic greu.
Folosirea de pavaje industriale pentru zonele de parcare, trotuare si strazile de acces, statii de carburanti, spatii comerciale, piete si zone centrale ale localitatilor sau sedii logistice, in loc de asfalt, contribuie la infrumusetarea si organizarea spatiilor considerate a fi doar utilitare.

Legat de modul in care se imbina utilitatea cu aspectul estetic nu putem mentiona decat ca, in functie de prevederile proiectului realizat pentru amenajarea spatiilor se decide tipul de pavaj industrial utilizat, modelul si caracteristicile pe care trebuie sa le puna in valoare pentru realizarea intregului design exterior.
Calitatea materialelor utilizate pentru montarea pavajului este foarte importanta, asadar alegeti sa colaborati cu profesionisti dar si cu o firma ce va poate oferi pavaj trafic greu pe masura dorintelor dumneavoastra.

pavaje industriale
pavaje-trafic-greu-03
pavaje-trafic-greu-01
pavaje trafic greu

Promotie

Achizionati in perioada 01.09.2019-30.09.2019!

Discount 10 % pentru pachetul complet de pavaj si montaj.

Newsletter

ADDRESS

strada str. Magureni nr. 1125
Magureni - Prahova
Phone/fax: Tel./Fax:0244 384 858
Mobil: 0722 11 00 55; 0722 11 00 44
CUI 14512477: J29/305/2002
Website: http://paverom-construct.ro
Email: office@paverom-construct.ro

Latest from the Blog