UA-27163482-5

Imprejmuirea caselor cu garduri din beton

Exista mai multe feluri de garduri care pot fi folosite pentru imprejumuirea caselor, insa atunci cand ne apucam de construit trebuie sa avem in vedere ca gardul sa se potriveasca cu constructia. Una dintre solutiile ieftine si fiabile ar fi gardurile prefabricate din beton.

Cand vorbim despre garduri, avem in vedere mai multe caracteristici, inclusiv tehnicile de fabricare si materialul din care sunt construite, astfel incat acestea sa se integreze in peisaj. Daca avem, de exemplu, o casa la munte, cel mai probabil vom alege sa construim garduri din lemn, care sa se integreze in peisajul montan. Daca avem o casa in oras, cel mai probabil vom alege sa construim un gard prefabricat din beton.

De ce sa ne imprejumuim casele cu garduri prefabricate din beton

Expertii recomanda folosirea de garduri prefabricate din beton ca o solutie foarte buna in ceea ce priveste raportul calitate pret. Pe langa pretul scazut al materialelor, o alta calitate este rezistenta sporita in timp. Se stie ca astfel de garduri pot sa reziste si 50 de ani.

garduri beton

garduri personalizate

De asemenea, gardul prefabricat din beton se monteaza extrem de repede, specialistii estimand ca ridicarea a 100 de metri de gard poate sa dureze doar 5 zile. De obicei, o casa are o deschidere in medie de 10 metri, deci timpul de constructie scade considerabil.

Cand ne referim la garduri prefabricate din beton, ne gandim si la alte avantaje. Foarte impotant in cazul lor este usurinta cu care pot fi intretinute, comparativ cu tipul de garduri construite din lemn. De asemenea, pe suprafata betonului poate fi adaugat un strat de impermeabilizant care va prelungi durata de viata a gardului.

Nu in ultimul rand gardurile din beton, cat si portile metalice descurajeaza hotii, intrucat au o structura solida si par destul de greu de a fi escaladate. Astfel, un gard prefabricat din beton va poate asigura o securitate sporita a casei dumneavoastra.

In cocluzie, alegeti sa va construiti un gard prefabricat din beton pentru a va imprejmui curtea, avand in vedere durata de viata a unui astfel de gard, rapiditatea cu care poate fi montat, dar si nivelul sporit de securitate pe care vi-l poate asigura.

Lasă un răspuns

Latest from the Blog