Garduri beton

GARDURI BETON – AVANTAJELE DE A UTILIZA UN MATERIAL REZISTENT SI DE LUNGA DURATA

Rezistenta deosebita la intemperii, posibilitatea de personalizare si durabilitatea in timp sunt doar cateva avantaje pentru alegerea unor garduri beton. Tipurile de garduri beton sunt potrivite celor care cauta astfel de caracteristici la gardurile care vor imprejmui casa. Descoperirea betonului ca material de constructii a cauzat valuri mari in industria constructiilor. Printre avantajele care se remarca in utilizarea acestui material este versatilitatea, rezistenta si durabilitatea. Dar mai presus de toate acestea este un material prietenos cu mediul inconjurator.

Aveti o culoare preferata? Nici o problema! Aceste garduri se pot vopsi in orice culoare si astfel sa puteti sa va puneti amprenta asupra lor. Nu trebuie decat sa va lasati imaginatia libera, aceasta este singura conditie.

De asemenea, gardurile de beton ofera casei un aspect decorativ deosebit, intimitate si protectie, atat din punct de vedere al delimitarii de proprietate, dar si din punct de vedere al securitatii. Avem o gama larga de modele, de la garduri care imita caramida, lemnul sau pielea naturala, pana la placi de gard care ies in relief.

Garduri beton cu terminatie semirotunda sau dreapta , gri sau color , imitatie de piatra.

TOP
×