Paverom Construct

Paverom Construct activeaza in domeniul productiei prefabricatelor din beton pentru constructii, produsele de baza fiind pavele, borduri, elemente decorative, piatra reconstituita, caramida aparenta, elemente de imprejmuire din beton precum si alte produse din aceasta categorie. Deasemenea, activam si in domeniul amenajarilor exterioare, serviciile pe care le oferim fiind cele de design, consultanta si amenajari suprafete pavate, segment in care suntem mereu intr-o continua dorinta de performanta.

etapele necesare pavarii

Chiar daca vorbim de pavaj decorativ folosit in general pentru trafic usor (curti , gradini) sau pavaj pentru trafic intens (zone industriale, parcari publice, centre comerciale, piete publice) etapele necesare pavarii sunt aceleasi, diferenta fiind data doar de tipul de pavaj cerut si de solicitarile mecanice la care va fi supus ulterior.

experienta

Experienta capatata in anii trecuti, permit companiei Paverom Construct sa realizeze orice proiect din sectorul constructiilor si amenajarilor cu rapiditate si profesionalism, garantand totodata standarde ridicate de calitate, siguranta si durabilitate.

complexitatea

Complexitatea lucrarilor de pavare pe care le realizam, cere o buna organizare si eficienta iar prin experienta capatata de-a lungul anilor a personalului nostru, reusim sa indeplinim cerintele oricarui client. Un alt avantaj este si viteza si acuratetea cu care finalizam lucrarile precum si procedura de lucru care ne permite sa deplasam echipa de montaj cu materialele necesare unei singure zile de lucru in cazul zonelor rezidentiale, a centrelor sau aglomerarilor urbane, unde spatiul sau situatia nu permite stivuirea acestora. Oferta noastra completa de la productia pavelelor pana la consultanta, transport si montaj cu toate materialele incluse, poate satisface orice client si datorita faptului ca oferind pachetul complet de servicii nu intervin colaboratori si intermediari care pot influenta costul final.

LEGENDA

  • Experienta
  • Calitate
  • Clienti multumiti
  • Produse
  • Culori
TOP
×